Geplaatst op Geef een reactie

Tips voor jonge mannen om discreet hun strings en lingerie te wassen met de hand

Het wassen van herenstrings met de hand is een eenvoudige en effectieve manier om ze schoon te houden, zonder dat je familie of huisgenoten ze in de was zien liggen en afvragen van wie ze zijn. Als je nog niet een trotse dragen ben van heren strings en lingerie voor mannen dan is hier een effectief stappenplan met tips om je sexy ondergoed schoon te houden.

Stap 1. Materialen Verzamelen

Voor dit stappen plan heb je het volgende nodig: een klein beetje wasmiddel, een wasbak (die van de badkamer), lauw water en een handdoek om je strings te drogen.

tip: het is natuurlijk het fijnst om je ondergoed te wassen als er niemand thuis is. dan hoef je je het minste zorgen te maken.

Stap 2. Vul de wasbak met Water

Vul de wasbak met lauw water. Zorg ervoor dat de wasbak vol genoeg staat om de herenstrings volledig onder te dompelen zonder te knijpen of te wringen.

Wat voor persoon ben jij?

Elegante jockstrap-string in zwart

Sportief

Strakke lijnen en comfort zijn voor jouw het belangrijkst.

sexy herenslip - Zwarte doorzichtige Fishnet slip met pouch

Elegant

Jij laat jezelf zien met spannende maar degelijke designs.

Sensueel

Experimenteer en kom dichter bij je sensuele zelf.

Stap 3. Voeg het Wasmiddel Toe

Voeg een kleine hoeveelheid mild wasmiddel toe aan het water. Te veel wasmiddel kan de vezels van de herenstrings beschadigen, dus wees voorzichtig met de dosering.

Tip: Ik kan me voorstellen dan het wat ongemakkelijk kan zijn wasmiddel te verzamelen. waspoeder lost op en is daarom makkelijker mee te nemen. eventueel zou je een beetje handzeep of douchezeep kunnen gebruiken. hierdoor worden de strings ook schoon maar slijten ze vaak wel sneller. Dus doe dit niet op de strings waar je heel zuinig mee bent.

Stap 4. Week de Herenstrings

Plaats de herenstrings in het water en zorg ervoor dat ze volledig ondergedompeld zijn. Laat ze ongeveer 10-15 minuten weken om vuil en geuren los te maken.

Tip: gebruik de wasbak in de badkamer tijdens het douchen zodat als je klaar bent je strings ook klaar zijn met weken. Als je de deur op slot hebt kan je familie ook niet per ongeluk tegen de wasbak aanlopen die vol zit met jouw stringetjes.

Stap 5. tijd om de strings met de hand te wassen

Gebruik je handen om voorzichtig over de stof van de herenstrings te wrijven. Concentreer je op eventuele vlekken of probleemgebieden, maar vermijd ruw wrijven om schade te voorkomen.

Stap 6. Spoel Grondig

Spoel de herenstrings grondig af onder koud stromend water om alle resten van het wasmiddel te verwijderen. Blijf spoelen totdat het water helder is en er geen zeepachtig residu meer achterblijft. Het is dus echt belangrijk om niet te veel wasmiddel te gebruiken bij stap 3.

Stap 7. Verwijder het Overtollige Water

Knijp voorzichtig in de herenstrings om overtollig water te verwijderen. Probeer het ondergoed niet uit te wringen, omdat dit de stof kan beschadigen en de vorm kan verstoren.

Stap 8. Herenstrings of mannenlingerie discreet drogen

Het drogen kan ook voor vervelende situaties zorgen al helemaal als je niet wilt dat iemand jou herenstrings ziet. het is daarom het beste om deze in je eigen kamer te laten drogen of op een plek waar je huisgenoten niet komen. let goed op op mijn volgende tips.

Leg de herenstrings plat op een schone handdoek en rol de handdoek op om overtollig water op te nemen. opties zijn om de herenstrings op een vlakke ondergrond te laten drogen (bijvoorbeeld onder je bed of bureau) zorg dan wel dat je gestofzuigd heb want ander heb je het wassen voor niets gedaan.

Hang ze ergens aan waar het niet opvalt? onder de spijlen van je bed, een stoel, achter het gordijn.

tip: Het drogen met een handdoek zorgt ervoor dat de strings al grotendeels droog zijn waardoor je ze minder lang op hoeft te hangen voordat ze helemaal droog zijn.

tip: je kan ook gewoon je strings aan een kleren hanger in de kast op hangen. dan is het uit het zicht en droogt het snel.

Stap 9. Opslag

Zodra de herenstrings volledig droog zijn, kunnen ze worden opgeborgen op een koele, droge plaats. Vermijd het opbergen van het ondergoed in vochtige omstandigheden om schimmelvorming te voorkomen.

Stap 10. Regelmatig Onderhoud

Herhaal deze stappen regelmatig om je herenstrings fris en schoon te houden. Door ze met de hand te wassen, behoud je niet alleen de kwaliteit van het ondergoed, maar verleng je ook de levensduur ervan.

Met deze eenvoudige stappen kun je je herenstrings met de hand wassen en ze schoon en fris houden voor langdurig gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *